Wat vertelt een ruimte of object aan de gebruiker? Dat is de vraag die centraal staat in iedere opdracht. Dit gaat over merk, routing, werkproces, beleving en identiteit.

Wij luisteren, analyseren en vertalen dit naar een totaal concept. Vervolgens maken we het zichtbaar en tastbaar in het ontwerp en de realisatie. We maken aansprekende én functionele plannen, met oog voor kwaliteit, planning en budget.

Opdrachten van Arcano zijn:
– Ontwerp, architectuur en interieur.
– Formule ontwikkeling en experience design.
– Versterken van (merk)identiteit in interieur en exterieur.
– Optimaliseren ontvangst en routing voor gast en medewerker.
– Tentoonstellingsontwerp, stands en events.
– Tenders, verkennend onderzoek en haalbaarheidsstudies.

Arcano werkt niet voor, maar samen met onze opdrachtgevers. We zijn in staat om ons snel in te leven in een organisatie, maar de opdrachtgever zelf kent deze en de doelen natuurlijk het beste. Daarom werken we graag samen met specialisten binnen de organisatie.

Wij bedienen een brede groep opdrachtgevers. Variërend van kleine tot grote organisaties uit het mkb, corporate dienstverleners, projectontwikkelaars, verenigingen, onderwijs, zorg en overheid.

Wij zijn Marcel Snijders en Arjan Meerveld. Wij delen onze passie voor architectuur en vormgeving in Arcano. Ieder vanuit zijn eigen opleiding en ervaring. Marcel als interieurontwerper en conceptontwikkelaar. En Arjan als architect en bouwkundig adviseur.

In Arcano bundelen we onze krachten. En waar nodig breiden we ons team uit met specialisten uit ons netwerk. Zo werken we aan multidisciplinaire opdrachten, variërend van groot naar klein.

Strategisch, creatief en technisch sterk.