Circuform

Soms gaan onze projecten verder dan architectuur en ruimtelijke communicatie alleen. Voor Circuform bouwen we al vanaf de start aan de gehele merkontwikkeling. Naast de huisstijl zijn alle events en tentoonstellingen tot nu toe het meest zichtbaar geweest. Ons werk heeft zijn weg al gevonden naar design events in Nederland zoals Design District, Dutch Design Week, Material District en Glue. Maar ook op internationale design events en tentoonstellingen in Londen, Milaan, Keulen en Praag.

Circuform geeft industrieel ontworpen meubels een circulair leven. Een eigen collectie van oude legendes en nieuwe helden in Dutch Design. Eerlijke meubelen gemaakt van afval, met een lange levensduur en volledig recyclebaar. De REX, ontworpen door Ineke Hans, is de meest bekende stoel in de collectie.

Project: Circuform showroom en exposities

Opdrachtgever: Circuform

Locatie: Fort Honswijk en diverse beurzen

De ontwikkeling van een showroom is de volgende stap waar we nu aan werken. We realiseren deze showroom in een fort dat onderdeel is van de Nieuwe Hollandse Waterlinie; Fort Honswijk. Een prachtig groot en rond fort dat een nieuwe bestemming krijgt.

Wil je meer weten over dit project of wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.