Trailer gevechtslaarzen Defensie

Groenendijk Bedrijfskleding is dé leverancier van gevechtslaarzen voor Defensie. Alle militairen worden voorzien van de best passende gevechtslaarzen en hebben binnen verschillende categorieën keuze uit diverse merken. Uiteraard met de bijbehorende sokken. Dit doet Groenendijk met een shop-in-shop binnen het KPU-bedrijf op Kamp Soesterberg en een speciale trailer die rondreist langs kazernes en vliegbases in heel Nederland.

Al tijdens de aanbesteding heeft Arcano een concept ontwikkeld voor het interieur en de branding en na gunning verder uitgewerkt en gerealiseerd. Speciale aandacht ging uit naar het hele proces van aanmeten tot uitgifte, met een interieur die dit optimaal ondersteunt en past bij de identiteit van Groenendijk in een omgeving van Defensie.

Project: Trailer gevechtslaarzen voor Ministerie van Defensie

Opdrachtgever: Groenendijk Bedrijfskleding

Locatie: Kazernes en vliegbases in heel Nederland

Bij een bezoek aan de trailer worden militairen na registratie ingemeten met een 3D-voetscanner waarna de best passende schoen kan worden geselecteerd. Deze kunnen direct worden gepast en getest. In de trailer zijn ruim 700 paar verschillende gevechtslaarzen beschikbaar. Vervolgens worden vanuit een centraal magazijn de gevechtslaarzen verzonden.

Wil je meer weten over dit project of wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.