Working showroom 

Voor Lean Office Solutions ontwikkelden we een working showroom. Producten die Lean Office Solutions verkoopt, als projectinrichter voor de zakelijke markt, zijn hier te vinden. In tegenstelling tot een gewone showroom, waar producten alleen worden tentoongesteld, hebben we de working showroom ontworpen om potentiële klanten de mogelijkheid te bieden om producten te zien en te ervaren. Het is niet alleen een efficiënte manier om een showroom in te richten. De producten worden ook dagelijks door medewerkers gebruikt en van tijd tot tijd vervangen. Alle werkvormen die in een groot kantoor te vinden zijn zijn hier ook en er is geen bureaustoel hetzelfde. Uiteraard alles op elkaar afgestemd in een passend interieurontwerp.

Er is tevens aandacht voor verschillende afwerkingen, materialen en ook bijvoorbeeld akoestische of duurzame eigenschappen. Bij de entree is er nog een grote stelling voor extra stoelen en kleine objecten voorzien, gemaakt van onderstellen van tafels.

Project: Working showroom projectinrichter

Opdrachtgever: Lean Office Solutions

Locatie: Utrecht

Het doel is om klanten te inspireren, informeren en overtuigen dat Lean Office Solutions de juiste partij is om mee samen te werken. Heb jij ook een showroom en wil jij weten hoe deze beter voor jouw organisatie en klanten kan werken?